Kepsar

Förutom att erbjuda perfekt skydd mot solens strålar har kepsar blivit en idealisk produkt för en logotype. De blir det perfekta komplementet i harmoni med de andra kläderna. Ahead använder högkvalitativa material, uppmärksamhet på detaljer och ständig innovation vid skapandet av logotyper.

VISIR

Liksom kepsar är visir ett klassiskt golftillbehör som alltid ger perfekt skydd mot solens strålar. Dessutom erbjuder den en perfekta ytan för att presentera logotypen i linje med önskad stil. Med design som kontinuerligt uppdateras kännetecknas Aheads visir av deras lätta passform, komfort och stil.

STRÅHATTAR

Halm är idealisk för hattar som hanterar höga temperaturer, skyddar huvudet, ögonen och huden, från solen. Aheads halmhatt är en klassisk ”måste” för sommaren. Halmhattar är tillverkade av högkvalitativt material, som erbjuder ett brett utbud av band (pläterade eller platta) och färgalternativ, precis som kepsar och visir.

HATTAR

Aheads hattkollektion finns i en mängd olika modeller, som Nicklaus, Stewart eller Palmer, som hyllar golfens fantastiska legender. Ahead erbjuder huvud solskydd UPF 50, klassisk och strukturerad klippning, inklusive regnhattar i mikrofiber och halvstrukturerade tyger.